سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله مقایسه اثرگذاری شیوه آموزش متداول و تلفیقی بر تغییر دانش و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مقایسه اثرگذاری شیوه آموزش متداول و تلفیقی بر تغییر دانش و نگرش جوانان روستایی دهستان رازآور استان کرمانشاه در زمینه کشاورزی ارگانیک در pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثرگذاری شیوه آموزش متداول و تلفیقی بر تغییر دانش و نگرش جوانان روستایی دهستان رازآور استان کرمانشاه در زمینه کشاورزی ارگانیک در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرگذاری شیوه آموزش متداول و تلفیقی بر تغییر دانش و نگرش جوانان روستایی دهستان رازآور استان کرمانشاه در زمینه کشاورزی ارگانیک در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثرگذاری شیوه آموزش متداول و تلفیقی بر تغییر دانش و نگرش جوانان روستایی دهستان رازآور استان کرمانشاه در زمینه کشاورزی ارگانیک در pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
کشاورزی ارگانیک، نوعی نظام اقتصادی، اجتماعی و مدیریت تولیدی اکولوژیک است. این نظام با افزایش حاصلخیزی خاک برای تولید مواد غذایی در چرخه بیولوژیکی، از ورود نهاده های خارجی (آفت کش ها علف کشها کودهای شیمیایی) به فرایند تولید جلوگیری می کند و با حداقل هزینه به رابطه پایدار میان انسان محیط زیست و موجودات زنده می انجامد. این مقاله با هدف مقایسه اثرگذاری آموزش متداول ترویجی و آموزش تلفیقی (ترکیبی از آموزش چهره به چهره و آموزش الکترونیک) بر تغییر و بهبود دانش و نگرش جوانان (28-15 سال) روستایی دهستان رازآور استان کرمانشاه نسبت به کشاورزی ارگانیک به انجام رسید. پژوهش مطالعه ای نیمه تجربی با استفاده از پیش آزمون و پس آزمون بود. دو گروه جوانان روستایی پس از اجرای پیش آزمون تحت تأثیر دو شیوه آموزش تلفیقی و متداول قرار گرفته و در نهایت پس آزمون در مورد آنها به اجرا درآمد. آموزش متداول شامل چهار کلاس آموزشی یک ساعته در طول دو هفته با بهره گیری از روش های معمول تدریس بود و آموزش تلفیقی شامل دو کلاس حضوری 45 دقیقه ای دریافت یک لوح فشرده و یادگیری مابقی محتوا از طریق وبلاگ طراحی شده بدین منظور ضمن برخورداری از امکان پرسش و پاسخ از طریق ایمیل بود. هم چنین به منظور سنجش دانش و نگرش پرسشنامه ای مورد استفاده قرار گرفت که روایی صوری آن توسط 4 تن از صاحبنظران و پایایی آن با یک مطالعه راهنما در خارج از نمونه اصلی محاسبه گردید (0/82 و 0/78 = a). نتایج آزمون ناپارامتری ویلکاکسون وجود تفاوت معنی داری را در سطح دانش و نگرش جوانان در قبل و بعد از شرکت در هر دو دوره آموزش تلفیقی و متداول به اثبات رساند. براساس نتایج آزمون من ویتنی شرکت در دوره آموزش تلفیقی در مقایسه با آموزش متداول موجب ایجاد نگرش مثبت تری نسبت به کشاورزی ارگانیک در جوانان گردید.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر